|  جمعه ٣١ شهريور ١٣٩٦
اخبار > بیانیه بسیج اساتید دانشگاه جندی شاپور به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه بسیج اساتید دانشگاه جندی شاپور به مناسبت روز جهانی قدس

بیانیه روز قدس

جمعه آخر ماه مبارک رمضان، جمعه مقاومت و مبارزه با غده سرطانی بشریت امروز، اسراییل غاصب است. در این روز مردم روزه دار ایران که قریب یک ماه در ماه مبارک به خودسازی معنوی پرداخته اند با وحدت و یکپارچگی بی نظیری هماهنگ با دیگر مسلمانان روزه دار جهان، در خط مقدم مبارزه با مستکبران و زورگویان دنیا راهپیمایی می کنند. روز جهانی قدس روز فریاد رهایی فلسطین از چنگال صهیونیست‌های غارتگر، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. این روز مقاومت و مبارزه میراث گرانبهای خمینی کبیر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و نشانی از عمق دور اندیشی و هوشمندی امام خمینی (ره) است که بیانگر اعتقاد و پایبندی‌اش به اندیشه وحدت و انسجام اسلامی مقابل زورگویان عرصه جهانی است و امید ملتهای مظلوم است که آمیزه ای از آموزه های مقاومت و ایثار، مبارزه و استکبار ستیزی است. قدس، فصل مبارزات خونین تاریخ “مقاومت اسلامی” است که برگ برگ آن، یادمان فریادی بی کرانه، مظلومیتی بی مرز و حماسه ای ماندگار از ایثار، شجاعت و شهادت است. قدس نقطه فرود محمد از عروج به ملکوت، قبله پیشین و قلب تپنده مسلمانان و محراب نیایش های خونین حق جویان فلسطینی بوده است. روز جهانی قدس، برای ما نشانه‌ای است تا راه تمیز حق از باطل گم نشود و تلنگری است برای وجدان‌های جهانی تا از آرمان قدس غافل نشوند.

صهیونیست غاصب باید بداند حکومت اسلامی و به ویژه مردم شریف و انقلابی ایران همواره از حقوق به‌ حق ملت فلسطین حمایت کرده و غده سرطانی اسرائیل غاصب را محکوم می‌کند. امسال اهمیت گرامیداشت روز قدس بیشتر از همیشه است و جهان اسلام و مجامع اسلامی باید قدرتمندانه‌تر از سال‌های قبل به یاری مردم مقاوم فلسطین بشتابند. در حالی که خاورمیانه بیش از هر زمان دیگری در آتش تفرقه و تروریسم می‌سوزد. جهان اسلام چند پاره‌تر از هر زمان دیگر، به درگیری‌های داخلی مشغول است و کوچکترین اراده‌ای برای پیگیری بازپس‌گیری اراضی اشغالی از سوی سران وابسته کشورهای اسلامی به چشم نمی‌خورد. از طرفی قدرت‌گیری دولت جدید در ایالات متحده و هم‌پیمانی آمریکایی-وهابی نیز، حاکمان خودکامه منطقه را به هوس انداخته تا نقشه‌های جاه‌طلبانه خود را بیشتر از پیش پی بگیرند، تا آنجا که در سکوت و سازش خیانت‌بار دولت‌های عربی، امروز رژیم صهیونیستی، این «مغز و مادر تروریسم»، سخن از آپارتایدی جدید در قلب خاورمیانه به میان می‌آورد.

ما اساتید بسیجی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، در آستانه روز جهانی قدس ، جنایت اشغالگران و حامیان غربی آنان را محکوم کرده و یک بار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و با پیروی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز جمعه، همگام با مردم خداجوی ایران اسلامی در راهپیمایی باشکوه روز قدس شرکت نموده و با مشت‌های گره کرده شعار «مرگ بـر آمریکا و مرگ بـر اسرائیل » سر داده و از آحاد مردم همیشه در صحنه و روزه‌دار دعوت می‌نمائیم با حضور قدرتمند خود در راهپیمائی روز جهانی قدس شرکت نموده و لرزه بر اندام پوشالی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی بیاندازند و موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی باشند و باید کوشید تا مسئله فلسطین، این زخم کهنه شصت‌ساله، برای همیشه و همیشه مسئله اول و اولویت غیرقابل مذاکره جهان اسلام باقی بماند، که «تنها راه ‌ریشه‌کن ‌کردن‌ این‌ غده‌ سرطانی‌ خطرناک‌، مقاومت ‌و مبارزه ‌است‌«.

والسلام علي من إتبع الهدی

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

٠٣:٤٩ - چهارشنبه ٣١ خرداد ١٣٩٦    /    شماره : ١١٤٠    /    تعداد نمایش : ٧٤٥

خروج

Copyright © 2015 - All rights reserved.