|  شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦
صفحه اصلی > صفحات سایت > اخبار دانشگاه
اخبار > كسب مجوز شش دانشكده، مركز پژوهشي و آزمايشگاه مركزي براي دانشگاه صنعتي دزفول

كسب مجوز شش دانشكده، مركز پژوهشي و آزمايشگاه مركزي براي دانشگاه صنعتي دزفول

رئيس دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول از اخذ موافقت قطعي براي جداسازي شش دانشكده مستقل، مركز پژوهشي جندي شاپور و آزمايشگاه مركزي در اين دانشگاه خبر داد.

دكتر محمدرضا عصاري در گفت و گو با روابط عمومي دانشگاه صنعتي جندي شاپور گفت: موافقت قطعي براي جداسازي دانشكده مهندسي مكانيك، برق و كامپيوتر، عمران، معماري و شهرسازي، علوم پايه و كشاورزي به صورت مستقل، گرفته شده كه با شروع ترم جديد انجام مي شود.

وي ادامه داد: علاوه بر اين شش دانشكده، مجوز احداث مركز پژوهشي جندي شاپور كه يك بخش حقيقاتي و پژوهشي است و مجوز آزمايشگاه مركزي اين دانشگاه نيز كسب شده كه اين واحدها نيز از آغاز مهر شرايط لازم براي فعاليت آنها فراهم خواهد شد.

رييس دانشگاه صنعتي جندي شاپور همچنين تصريح كرد: گروه مهندسي شيمي نيز يك بخش مستقل آموزشي دارد كه ان شاالله شرايط اخذ مجوز براي دانشكده شدن اين رشته را نيز در آينده آماده ميكنيم.

دكتر عصاري درمورد تبديل شدن دانشگاه جندي شاپور به يك دانشگاه جامع هم افزود: در حال حاضر دانشگاه جندي شاپور به عنوان يك دانشگاه تخصصي در حوزه رشته هاي فني فعاليت ميكند اما در صورت فراهم شدن شرايط و مجوز وزارت علوم، رشته هاي علوم انساني هم به آن اضافه مي شود؛ در اين شرايط دانشگاه صنعتي به يك دانشگاه جامع تبديل مي شود. اما هم اكنون اين دانشگاه تمام امكانات و ابزارهاي يك دانشگاه تخصصي را دارد و اين توسعه آموزش عالي حق مردمي است كه از هزار و ٨٠٠ سال قبل ميزبان علم و دانش و فرهنگ بوده است.

٢٣:٤٦ - شنبه ١٨ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ١١٥٥    /    تعداد نمایش : ٩٧٢

خروج

Copyright © 2015 - All rights reserved.